Tatoveringer og Kunst

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Tidsbestilling & Forberedelse
  • Føl dig velkommen til at dele dine tatoveringsidéer eller stille spørgsmål til din tatovør. Du kan sende en besked via kontakt siden eller sociale medier, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  • For at lette processen er det en fordel, hvis du har nogle oplysninger om din idé klar, såsom stilart, ønsket størrelse og placering. Et billede, hvor området, du ønsker tatoveret, er markeret, kan være til stor hjælp, og du er også velkommen til at inkludere inspirationsbilleder.

  • Vores tilgang indebærer aldrig nøjagtige kopier af andres tegninger, men vi bruger dem gerne som inspiration, så du altid får en unik tatovering designet specielt til dig.

  • Efter at have diskuteret din idé vil vi kunne give dig et prisestimat og informere dig om ledige tider.

Hvad koster en tatovering ?

Prisen afhænger af projekt, størrelse og tid brugt på tatoveringen.

Spørg gerne, så kan vi give dig et prisestimat.

Tatoveringsprocessen

Det hjælper meget, hvis du er frisk og veludhvilet og har fået en masse mad at spise inden aftalen.

Selvom du måske ikke har den store appetit, er det vigtigt at du får en masse god mad indenbords, da det vil gøre hele processen meget lettere for kroppen. Både smerten og helingen er lettere klaret, når kroppen er fyldt med mad og blodsukkeret er højt og stabilt.

Hold dig fra alkohol i dagene op til aftalen og også i dagene efter, da det giver en bedre heling.

Medbring gerne snacks og sodavand til din session.

Tatoveringer vi ikke laver

Hvis vi vurderer, at en bestemt stilart ikke falder inden for vores ekspertiseområde, vil vi ærligt informere dig herom og anbefale, at du finder en tatovør, der specialiserer sig inden for denne stilart. Dette sikrer, at du opnår det bedst mulige resultat.

Vi praktiserer under ingen omstændigheder tatovering på personer under 18 år, selvom der foreligger forældretilladelse.

Vi udfører ikke tatoveringer på fingre, hænder, hals og hoved, da dette ikke er tilladt i henhold til dansk lovgivning.

Betalingsformer

Du kan betale med bankoverførelse, MobilePay eller kontanter.

Hvilket blæk bliver der brugt ?

Alt blæk registreres så du som forbruger kan være sikker på at netop det blæk der er blevet brugt på dig, er godkendt af REACH (EU’s nye regelsæt for indholdsstoffer) og opfylder kravene fra Miljø- og Sikkerhedsstyrelsen i Danmark.

Selvfølgelig kan det aldrig helt udelukkes, at der kan opstå allergiske reaktioner, men dette er yderst sjældent, når man bruger godkendt blæk af højeste kvalitet. Hvis du har kendte allergier, så oplys venligt om disse i det skema du får udleveret ved aftalens begyndelse.

Efterbehandling af tatovering

Efter at du har fået din tatovering, vil din tatovør altid give dig omhyggelige retningslinjer for den bedste helingsperiode.

Hvis du har fået påført selvklæbende film: Behold filmen på i højst 5 dage og følg nøje din tatovørs instruktioner.

Du kan tage bad med filmen på, men undlad at dyrke sport de første 5 dage. Filmens kanter kan flosse lidt, og der kan dannes luftbobler og væske under filmen. Så længe den forbliver tæt omkring motivet, skaber den optimale betingelser for en smuk heling og beskyttelse. Fjern kun filmen før de 5 dage, hvis den bliver så løs, at der opstår åbninger til motivet.

 

Hvis du har fået almindelig husholdningsfilm på: Behold filmen på i mindst 6 timer. Du kan sove med filmen på den første nat og fjerne den om morgenen.

Sådan fjerner du den selvklæbende film: Træk i filmen under et bad med lunkent vand. Det kan være lidt ubehageligt, men du kan ikke gøre noget forkert i processen, uanset om du trækker hurtigt eller langsomt. Lidt overskydende blæk kan følge med filmen, når den fjernes, hvilket er helt normalt.

 

Efter at filmen er fjernet: Vask din tatovering forsigtigt med en parfume- og parabenefri sæbe. Intimsæbe eller neutral sæbe er velegnet. Dup forsigtigt tør med et rent håndklæde og påfør et tyndt lag panthenolsalve.

 

De næste 10-14 dage: Vask tatoveringen med parfumefri sæbe en gang dagligt og påfør et tyndt lag salve 2-3 gange dagligt. Brug kun den anbefalede salve eller en specielt designet til tatoveringsefterbehandling.

 

I de næste 3 uger: Undgå klorvand, saltvand, karbad og spabad. Undgå stærk sol og aktiviteter, der kan udsætte tatoveringen for voldsom stræk eller stød. Undgå parfume, fugtighedscreme og solcreme på tatoveringen under helingsprocessen. Lad små, sorte flager, der drysser af sig selv, forblive urørte.

 

I de kommende år: Husk altid solcreme på din tatovering, helst med faktor 50.

Hvis der opstår problemer under helingsprocessen, tøv ikke med at kontakte os. Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi står altid til rådighed for at bistå med hjælp og svar